Inhaalprogramma woensdag 6 en donderdag 7 april. Quick kan zich nagenoeg veilig spelen. VUC – DHC derby met grote belangen. WIK naar Leiden

In de tweede divisie speelt Quick Boys, de uitstekend presterende ploeg van icoon Edwin Grunholz, de uitwedstrijd bij TEC. In aanloop naar de kraker op Houtrust tegen Scheveningen, zullen de Katwijkers geen puntverlies willen lijden om de druk op de top twee verder te verhogen.

Programma woensdag 6 april

AFC– De Treffers
TEC– Quick Boys

In de zondag 3e divisie staat een vol programma op de rol. Quick speelt daarin thuis tegen EVV uit Echt en Westlandia ontvangt ADO’20 uit Heemskerk.

Voor Westlandia is de boodschap helder, er moet gewonnen worden om niet verder in degradatieproblemen te geraken. Of ADO’20, dat op een keurige 7e plaats staat meewerkt hieraan wagen we te betwijfelen. Westlandia won vorige week midweeks van Hollandia en zal die vorm moeten benaderen om wederom succesvol te zijn.

Quick speelt thuis tegen EVV, de ploeg van Paul van der Zwaan staat op plek 10 en kan bij een overwinning EVV op 8 punten zetten. Een nederlaag brengt EVV en de rest van de ploegen onderin, weer een stuk dichterbij en dat moet koste wat het kost vermeden worden.

Programma woensdag 6 april

Blauw Geel ’38 – VV Gemert 
DEM – VV Dongen 
Groene Ster – VV UNA 
USV Hercules – JOS Watergraafsmeer 
VV Hoogland – HVV Hollandia 
HSC ’21 – OFC 
OSS ’20 – Unitas 
HV & CV Quick – EVV 
RKVV Westlandia – ADO ’20 

In de 1e klasse B staat op donderdag 7 april één wedstrijd op het programma, en wat voor een. VUC treedt in eigen huis aan tegen DHC en zal dat doen zonder trainer Jeroen Hoefnagel. Club en trainer gingen afgelopen in goed overleg uit elkaar en de “pinguïns” hopen hiermee dat het schokeffect ze uit de negatieve spiraal gaat helpen.

DHC is vol in de race om het kampioenschap. De ploeg van Arie van der Padt is al 5 wedstrijden zonder nederlaag en kan bij winst de tweede plek overnemen van ’t Zand. Den Hoorn zou ook op donderdag aantreden en wel tegen Unitas ’30 maar deze wedstrijd is uit het programma genomen, we weten allemaal waarom….

Programma 7 april

1e klasse B
VUC– DHC
Den Hoorn– Unitas ’30afgelast

In de 3e klasse A staat op donderdag 7 april het duel tussen Sporting Leiden en WIK op het programma. Het duel werd vanwege coronabesmettingen bij Sporting Leiden op het programma. Geoffrey van Loenen mist een aantal spelers dus het zal een kwestie worden van alle zeilen bijzetten voor WIK.

Programma donderdag 7 april

3e klasse A
WIK– Sporting Leiden

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten