HVV Sterrentoernooi 2022 – zaterdag 16 april 

EEN INTERNATIONAAL JEUGD TOERNOOI… 

Goed nieuws! Het internationale Sterrentoernooi vindt dit jaar weer plaats op de Diepput. Super trots dat HVV voor de achtste keer dit top jeugdtoernooi onder 10 organiseert.  

Het HVV Sterrentoernooi vindt plaats op zaterdag 16 april. Een unieke kans om jong talent van diverse internationale topclubs te zien spelen bij voetbalclub HVV in Den Haag.  

Het sterrentoernooi dankt zijn naam aan de sterrenstatus van de deelnemende clubs. HVV behaalde 1 ster nadat het in 1914 voor de 10e keer de landstitel behaalde.  

… MET EEN WAANZINNIG DEELNEMERSVELD…  

Er is een zeer sterk deelnemersveld vertegenwoordigd met Manchester United, Anderlecht, Bayer04Leverkusen, Club Brugge, KAA Gent, KRC Gent, Ajax, PSV, Feyenoord, ADO Den Haag en onze eigen HVV 11-1 en 11-3 jeugdhelden. 

… EN SHOOT OUTS ALS VERNIEUWEND SPELELEMENT 

Voor de eerste keer op een Internationaal toernooi worden de penalty’s tijdens de kruisfinales en finale vervangen door Shoot Outs. De speler vertrekt op 20 meter van het goal en probeert binnen 10 seconden te scoren! De Shoot Out heeft de toekomst. Het is een spectaculair alternatief voor de penalty waarbij een flinke dosis slimheid, techniek en wendbaarheid van de voetballer wordt gevraagd.  

KOM AANMOEDIGEN EN BELEEF EEN MOOIE VOETBALDAG 

In een toernooi met deze topclubs kunnen onze jonge leeuwen natuurlijk alle aanmoediging gebruiken. Neem iedereen mee, want behalve spannend voetbal belooft het ook weer een hele gezellige dag te worden. 

Om 09.00 start de openingsceremonie en vanaf 10.00 uur de wedstrijden. De finale wordt om 16.00 uur gespeeld. De toegang is gratis. 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten