VV SEP Vrouwen 1 stapt over naar de zaterdagcompetitie 

Foto Jowo-Photography
 
Voetbalvereniging SEP heeft besloten om naast de herenselectie ook met de Vrouwen 1 de overstap te maken naar het zaterdagvoetbal. 

VV SEP Vrouwen 1 speelt momenteel in de zondag 1e klasse C. Het derde vrouwenteam – dat op recreatief niveau voetbalt en momenteel de koppositie in de vijfde klasse bezet – blijft op de zondag actief. 

Overstap 
Omdat een horizontale overstap in de vrouwencompetitie geen optie is, zal het eerste team starten in de derde klasse. Met het vertrek van hoofdtrainer Hans van Heteren, teammanager Mariska Zuydgeest en het stoppen van een aantal speelster, ziet de club dit als een uitgelezen kans om te bouwen aan een nieuw team en kader. 

Voor de vervanging van de huidige trainer zal VV SEP een vacature plaatsen. Het kader zal worden aangevuld met vrijwilligers uit eigen gelederen. Belangstellenden voor de trainersvacature wordt verzocht hun sollicitatie en CV te mailen naar technischevoetbalzaken@vvsep.nl  

Herenselectie 
Eind februari maakte de vereniging al bekend dat de herenselectie per volgend seizoen de overstap maakt naar de zaterdag.VV SEP zegt hiermee na 75 jaar het selectievoetbal op de zondag vaarwel.  

 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten