Phil Altimari scheurt kruisband en ziet seizoen eindigen in mineur

Phil Altimari op krukken bij de wedstrijd HVV – Antibarbari

Exact 7 jaar nadat hij voor de eerste keer een kruisband scheurde heeft Phil Atlimari, toch een van de steunpilaren in de succesploeg van Andre Wetzel, HVV, opnieuw zijn kruisband gescheurd.

Wij spraken Phil kort en hij wilde het volgende erover kwijt aan ons. “Vandaag (maandag 4 april red.) heb ik de uitslag gekregen van de gemaakte MRI scan. En het was slecht nieuws. Naast het feit dat mijn voorste kruisband is afgescheurd, heb ik een botkneuzing opgelopen en is mijn meniscus beschadigd. Al met al kan ik zeggen dat het seizoen voorbij is omdat ik er minimaal 7 maanden uit lig”

Altimari raakte in de inhaalwedstrijd tegen Full Speed geblesseerd en wist meteen dat het ernstig was. Altimari daarover: “Ik wist meteen dat het mis was. Ik heb exact 7 jaar geleden mijn kruisband ook gescheurd en het voelde precies als toen en dat is echt heel jammer. Juist in het seizoen dat het zo goed gaat en we met HVV kampioen kunnen worden moet ik noodgedwongen afhaken”

Phil Altimari na weer een doelpunt

Op de vraag of hij het op kan brengen weer te moeten revalideren was hij kort en bondig. “Natuurlijk kan ik dat opbrengen. Dit jaar brengt zo veel plezier dat ik zo snel als mogelijk weer terug wil zijn. Ik kom hier weer sterker uit” aldus een optimistische Phil Altimari.

Wij wensen Phil heel veel sterkte met de operatie en het herstel en hopen hem snel weer op de velden te mogen begroeten.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten