DSO trekt Barry Sikking aan als Hoofd Opleidingen

Barry Sikking

Na tientallen jaren als jeugdtrainer (van de bovenbouw) en Hoofd Opleidingen gewerkt te hebben bij sv DSO neemt Etienne Kleinis (voorlopig) afscheid van het actieve voetbalwerk. De club is hem dan ook zeer erkentelijk voor het enorme werk die Etienne Kleinis de afgelopen decennia heeft verzet binnen de jeugdafdeling van DSO en hij gezorgd heeft voor het feit dat de jeugd al jarenlang op hoog niveau hun kunsten vertonen.

Vandaar dat de club erg enthousiast is dat in de persoon van Barry Sikking  een nieuwe Hoofd Opleidingen is aangetrokken. Een voetbalman in hart en nieren, die een volgende stap zal zetten bij de jeugd van DSO. Hij heeft onder anderen als jeugdtrainer gewerkt bij FC Kranenburg, Haaglandia, FC ‘s-Gravenzande en DWO, maar ook ervaring opgedaan als Hoofd Opleidingen bij deze Zoetermeerse club. De afgelopen acht jaar  heeft hij als jeugdtrainer bij DSO absoluut zijn sporen verdiend en inzicht  gekregen in de kwaliteiten binnen de jeugdafdeling van DSO.

“Ik ben erg blij met deze fantastische uitdaging en zal alles in het werk stellen om dit zo goed mogelijk te doen en ik kijk uit naar de samenwerking met de nieuwe technisch manager voetbalzaken Jan Linkerhof, maar ik weet ook zeker dat Etienne Kleinis mij op de achtergrond zal blijven adviseren en ondersteunen, hetgeen voor mij een prettige bijkomstigheid is , bij deze zware taak die ik met alle plezier op mij heb genomen “, aldus een enthousiaste Barry Sikking.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten