Sv DSO is op zoek naar een verzorger

sv DSO gevestigd aan het sportcomplex Bentwoud in Zoetermeer is op zoek naar een kundige verzorger voor haar selectie senioren . De club speelt in de 2e klasse zaterdag .

Momenteel is Kees Pouwiel als fysiotherapeut en verzorger de man die de selectie van de medische hulp en adviezen voorziet. Kees Pouwiel gaat in het nieuwe seizoen als Hoofd Medische Afdeling bij DSO verder zijn ervaring delen en krijgt de leiding over de nieuwe verzorger(s) van de seniorenselectie . 

De verzorger zou moeten beschikken over de volgende kwalificaties:

  • EHBO-diploma
  • Diploma: NGS of een ander gelijkende opleiding
  • Uitstekend in tapen en bandageren
  • Uitstekend in sportmassage
  • Ervaring in de voetbalwereld is een pre
  • Teamplayer en passie voor voetbal
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Discrete en rustige persoonlijkheid, met luisterend oor

De werkzaamheden op dinsdag- en donderdagavond en tijdens de wedstrijddagen op zaterdag  bestaan o.a. uit:

Het verzorgen van de spelers op de trainingsavonden en wedstrijddagen (zaterdag)

Tapen en aanleggen van bandages

Masseren voor en na trainingen

Samenwerken met de fysiotherapeut/hersteltrainer en Technische Staf

Een deeltijdfunctie is bespreekbaar.

Uiteraard bieden wij een passende beloning voor bovenstaande functie. .                                                                                                                                                                                                                         sv DSO is een van de grootste clubs in de regio met veel ambities en beschikt over moderne facilitaire voorzieningen (o.a. eigen behandelkamer).                                                                                                     U gaat onderdeel uitmaken van een professioneel en resultaatgericht team, waarin respect en plezier met elkaar belangrijke voorwaarden zijn.

Als u interesse heeft in de bovenstaande functie kunt u uw CV en motivatie per mail sturen naar technisch manager voetbalzaken       jan.linkerhof@ziggo.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten