FC Westland geeft Rotterdamse Studenten zaalvoetballes

Kamal Amheye scoorde driemaal voor FC Westland

In de uitwedstrijd tegen Rotterdamse Studenten hebben de heren van FC Westland een overtuigende zege geboekt. Na een 2-8 ruststand, eindigde de wedstrijd in 4-14 voor de Westlanders.

FC Westland kwam al snel op een 0-1 voorsprong via Mo Maatoug, maar na enkele gemiste kansen aan Westlandse kant, wist RS de 1-1 op het bord te zetten. Hierna werd door FCW meteen het figuurlijke gaspedaal ingedrukt wat resulteerde in mooie combinaties, veel kansen, prachtige zaalvoetbalgoals en een 2-8 ruststand.

Na rust liet FCW bij vlagen het gas los wat resulteerde in een open tweede helft. De Westlanders wisten nog 6 keer te scoren, maar RS was ondanks enkele goede reddingen van keeper Barry Botman ook nog tweemaal trefzeker en zo eindigde de score in 4-14. Rafik El Osrouti en Kamal Amheye scoorden beiden driemaal, Mo Maatoug, Yassin Irzi en Soufiane Aarabe volgden hun voorbeeld 2 maal. Mounir Faloun en Jarek Wolowik maakten met 1 treffer de 14 vol. Door deze zege blijft FC Westland volop in de strijd om de titel. FCW staat 3 punten achter Watergras, maar heeft 1 wedstrijd minder gespeeld.

Vrijdag 8 april speelt FC Westland de volgende wedstrijd. Om 21:15 wordt er in de Verburchhal in Poeldijk afgetrapt tegen Multicult.