Berkel vrouwen wint. Spanning in 1A terug door verlies koploper

Op een ijzig koud sportpark Het Hoge Land maakte Berkel korte metten met RVVH II en won met ruime cijfers. Met het meeste publiek lekker warm bij de kachel kijkend vanachter het glas( en geef ze eens ongelijk) trapte beide teams iets na 14.30 uur af en dat was al een meevaller want uren daarvoor lag er nog een uitdaging voor het vinden van een goede scheidsrechter maar die werd uiteraard gevonden.

De gasten probeerde het de thuisclub lastig te maken in de hoop te kunnen stunten maar de thuisclub had de boel snel onder controle, speelde leuk combinatievoetbal en ging opzoek naar treffers. Stonden eerst paal, lat en keepster in de weg was het in de 30e minuut wel raak via Lindy Hogedoorn die Berkel verdiend op een 1-0 voorsprong zette en dit bleef het uiteindelijk tot de rust.

Na de welverdiende thee en vrijwel direct na de aftrap beloonde Demi Verlangen een prima aanval door de 2-0 te noteren en da’s een lekker moment natuurlijk. De gasten probeerde het wel maar kwam niet tot echte kansen daar waar de thuisclub die wel kreeg en ze ook benutte. Via Jonna Hulshof kwam de 3-0 op het scorebord en nadat Lindy Hogedoorn fenomenaal de 4 en 5-0 noteerde was het slotakkoord voor de prima spelende Jonna Hulshof die haar goede spel beloonde met haar 2e en Berkels 6e treffer.

Een heerlijke overwinning voor dé trots uit Lansingerland die zo een goede middag hadden en die werd later op de avond nog leuker. Toen kwam door dat koploper IJFC had verloren waardoor de spanning compleet terug is in de 1e klasse A. 

Komende zaterdag spelen de kanjers uit bij Sporting’70 en is de aftrap 15.00 uur.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten