FC Skillz sleept punt uit het vuur tegen KMD

Koploper FC Skillz ving de wedstrijd aan tegen KMD. FC Skillz begon met goede wil en frivool spel aan de wedstrijd. Echter kwam de Haagse debutant in de 15e minuut  al met 10 man te staan wegens rood voor Joël Mayala gegeven door scheidsrechter Marcel van Ekelenburg. Dit was het sein voor KMD om zich nog meer in te graven. KMD zette van tijd tot tijd aan en kwam op voorsprong in de 36e minuut middels een penalty, welke benut werd door Arend Balijon.

Na rust bleef FC Skillz op jacht gaan naar de gelijkmaker. Ondanks het feit dat er met 10 man werd gespeeld was er volledig overwicht maar het doelpunt bleef uit.

Na vele aanvallen viel de 1-1 dan toch in de 74e minuut. Levi Marengo bracht de bal scherp voor vanuit een vrije trap en de inmiddels ingevallen Soeredj Angoelal tikte de gelijkmaker attent binnen.

De gelijkmaker was tevens ook de eindstand van de middag. Een gewonnen punt voor KMD en duur puntverlies voor de koploper.