augustus 16, 2022

FC Skillz voegt ook Adam Bekkaoui toe aan A-selectie

In navolging van Yassin Chentouf is ook Adam Bekkaoui (foto) per direct toegevoegd aan de hoofdmacht van FC Skillz.

De 18-jarige Adam, afkomstig van DHC, startte dit seizoen in de O23 van FC Skillz onder leiding van Quincy Angelista. De middenvelder presenteerde zich dusdanig goed, dat ook hij tussentijds al wat minuten heeft weten te maken in het 1e elftal.

Gezien zijn stormachtige ontwikkeling wordt hij nu beloond met een vaste plek in de A-selectie. Ook zijn Adam en de club onlangs formeel overeengekomen, dat hij volgend seizoen zal blijven bij FC Skillz.

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: “Als club zijn we meer dan trots dat we inmiddels een tweede talent in de vorm van Adam hebben weten te binden aan de club. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd, speelt Adam met een zeker volwassenheid en rust op het middenveld welke ongekend is. We voorzien Adam dan ook van een mooie toekomst en zijn dankbaar, dat ook hij in onze Skillz visie geloofd. Als club stellen we de ontwikkeling van de spelers ten alle tijden centraal en ook hij is daar nu (al) een bewijs van.”

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten