Scheveningen versterkt zich voor volgend seizoen met Steven Sanchez Angulo

Scheveningen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Steven Sanchez Angulo (29). De veelzijdige en aanvallend ingestelde speler komt over van competitiegenoot IJsselmeervogels.

Voor zijn periode bij IJsselmeervolgels speelde hij zes seizoen voor Katwijk (waar hij ook de landstitel behaalde), RKAVV en ADO Den Haag.

Sanchez Angulo, opgegroeid en nog altijd woonachtig in Den Haag, verlengde in de winterstop nog zijn contract en zou dus aanvankelijk ook volgend seizoen voor IJsselmeervogels uitkomen. Door veranderende werkomstandigheden zijn beide partijen onlangs in goed overleg echter overeengekomen om na dit seizoen alsnog uit elkaar te gaan, maar het lopende seizoen wel gewoon af te ronden. Als clubtopscorer met speeltijd in 19 van de 21 duels heeft hij tot op heden ook een belangrijke bijdrage in de productie.

Toen zijn vertrek komende zomer duidelijk werd ging Sanchez Angulo op zoek naar een club zo dicht mogelijk bij huis op een zo hoog mogelijk niveau. Scheveningen en hij waren de afgelopen seizoenen al regelmatig met elkaar in contact en zo wisten beide partijen elkaar ook nu snel te vinden en was de overgang snel beklonken.

Met zijn komst voegt Scheveningen een speler toe die niet alleen ruime ervaring heeft op het hoogste niveau, maar ook bewezen heeft om op dat niveau het verschil te kunnen maken. Zijn eigen scorend vermogen, creativiteit om anderen in stelling te kunnen brengen en veelzijdigheid met mogelijkheden om van links, rechts, op ‘tien’ en als tweede spits te spelen zullen de voorhoede naar verwachting dan ook een extra impuls geven.

Voetbal Technisch Management SVV Scheveningen

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten