SV Nootdorp en Hoofd Jeugdopleidingen Björn Raven en Richard Urgert verlengen de samenwerking

Als bestuur zijn we zeer verheugd om te kunnen melden dat er overeenstemming is bereikt met de hoofd jeugdopleidingen Björn Raven en Richard Urgert. Dit voor de periode van 3 jaar. Naast het vervullen van het hoofd jeugdopleiding schap zal Richard Urgert ook trainer worden van onze j019-1 aankomend seizoen.

Beide heren hebben een schat aan ervaring op voetbaltechnisch gebied en hebben beide hun sporen verdient in de voetballerij. De afgelopen jaren zijn er al verschillende stappen gezet om onze jeugdopleiding verder te professionaliseren. Hierbij is een nieuwe visie en beleid neergezet voor de aankomende jaren. Een basis die nodig is om ons potentieel binnen de opleiding verder te laten ontwikkelen met als doel om jeugdspelers door te laten stromen naar SV Nootdorp 1. Op dit moment trainen er al diverse talentvolle jeugdspelers mee met SV Nootdorp 1 en daar zijn wij als vereniging zeer blij mee.

De verlenging van 3 jaar geeft ook duidelijk aan dat er vertrouwen is in beide heren. Het proces waar we nu met de jeugdopleiding in zitten willen we dan ook voor langere tijd continueren.

Op dit moment spelen al onze hoofd jeugd groepen op divisie niveau en hebben we een grote instroom van mini’s bij de onderbouw. Afgelopen seizoen zijn we ook gestart met een 023 elftal om zo de grote stap voor de jeugd naar de senioren kleiner te maken. 

Sinds afgelopen jaar hebben we ook een voetbal technisch kader binnen SV Nootdorp waar Björn Raven en Richard Urgert samen met Yannick Blom en voorzitter Sander Jansen deel van uit maken.

Als bestuur kijken wij met veel vertrouwen uit naar de toekomst en gaan we in gezamenlijkheid proberen onze doelen te bereiken.

Het bestuur

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten