Den Haag Zuid West wint van Madestein

In een meer spannende dan goede wedstrijd heeft SV Zuidwest 3e klasser SV Madestein verslagen. In een verder sportieve wedstrijd werden er toch 3 rode kaarten uitgedeeld, waarvan twee voor de bezoekers. Alle kaarten waren voor praten, dus het was duidelijk nog even wennen dat mondje houden nog steeds de beste optie is.

SV Zuidwest begon sterk aan de wedstrijd en kwam in de eerste helft twee keer tot scoren via Mohamed Bohalaoua en Mounir Madroni. De eerste was een slippertje van de keeper maar de tweede was een beauty in de rechterbovenhoek. Toen al stonden de gastheren met tien man nadat een speler van SV Zuidwest een tweede gele kaart kreeg.

De gasten benutten hun numerieke meerderheid na de rust met twee doelpunten binnen een kwartier. Op dat moment zag het er naar uit dat de mannen van coach Djilai Laari – waarvan vijf onder 23 spelers al de dag ervoor een hele wedstrijd gespeeld hadden – overlopen zouden worden, maar dat pakte anders uit.

Ook een speler van SV Madestein kreeg een tweede gele kaart en vooral keeper Joey Schrauwen was een sta in de weg voor de aanvallers van SV Madestein. Aan de andere kant miste SV Zuidwest eerst nog twee opgelegde kansen, maar het was tenslotte Redouan Azouagh die met twee individuele acties de wedstrijd besliste.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten