Berkel vrouwen winnen in Hilversum

Na de deceptie vorige week in Klaaswaal wilde Berkel iets recht zetten en dat moest gebeuren in Hilversum bij SC t Gooi. Iets na 12.00 uur vertrokken speelsters en staf met de bus van trouwe chauffeur Cor Labots naar het mooie Hilversum en aldaar aangekomen, de teambespreking en een goede warming-up begon iets na 15.00 uur de wedstrijd. 

De thuisclub was vol vertrouwen, had er zin in en probeerde Berkel te overrompelen maar dé trots uit Lansingerland had de boel vrij snel onder controle en kwam dan ook na 13 minuten op een verdiende voorsprong via Alyssa Daal die alles en iedereen het bos instuurde. Berkel in een flow en de thuisclub even de draag kwijt en daar werd van geprofiteerd want Lindy Hogedoorn scoorde op fraaie wijze de 0-2 en 0-3 en dat binnen twintig minuten. Wedstrijd lijkt dan al gespeeld en zeker de thuisclub was zoekende en wist niet wat er gebeurde. Berkel speelde leuk combinatievoetbal met mooie aanvallen en gooide in de 38e minuut de wedstrijd definitief in het slot via aanvoerster Demi Verlangen die de 0-4 noteerde. 

Op naar het verdiende natje want het was een warme dag in de zon op het kunstgras in de achtertuin van menig bekende Nederlander.

Na de pauze probeerde de thuisclub de wedstrijd te kantelen en nog enigszins spannend te maken maar toen Lindy Hogedoorn in de 59 minuut de 0-5 scoorde was het toch echt gedaan.

De momenten dat SC t Gooi bij het doel van Berkel kwam bracht Bianca Troost prima redding en aan de andere kant kwam er ook geen treffer meer. Een prima overwinning dus voor speelsters en staf waardoor Berkel bovenin blijft meedraaien in de ongekend spannende 1e klasse A waar nog van alles mogelijk is. 

Het was dan ook een heerlijke terugreis met en in de bus van Cor Labots en daarna bleef het nog lang gezellig op diverse plekken. Komende zaterdag spelen de kanjers weer een thuiswedstrijd, dan is om 14.30 uur het tweede team van RVVH de tegenstander op sportpark Het Hoge Land. 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten