Egmond Blinker aangesteld als 023 trainer SVV Scheveningen

Het bestuur en technische commissie van SVV Scheveningen  hebben afgelopen week overeenstemming bereikt met Egmond Blinker om met ingang van het seizoen 2022-2023 als trainer van het nieuwe SVV Scheveningen 023 te gaan fungeren. 

Egmond heeft als speler en trainer een rijk voetbalverleden zo was hij o.a. speler bij DHC, Wilhelmus, RVC, en als trainer bij Wippolder, Barendrecht (Dames), DHC jeugd ,en Zwaluwen Vlaardingen 019 werkzaam .

Proces

De technische commissie en het bestuur van SVV Scheveningen zijn zeer te spreken over het gehele proces en de uiteindelijke keuze. Uit de vele sollicitaties die wij ontvingen blijkt dat SVV Scheveningen een goede naam heeft en ook een zeer aantrekkelijke club voor trainers is. In de gesprekken met de technische commissie bleek uiteindelijk een unanieme voorkeur voor Egmond Blinker. In de persoon van Egmond Blinker heeft SVV Scheveningen een trainer in huis gehaald die zowel bij de ambities- als bij de clubcultuur van SVV Scheveningen past. 

Egmond zal in nauwe samenwerking met Stephan v/d Steen de trainer van Jong Scheveningen op gebied van trainingen, wedstrijden en samenstelling van de teams zijn werkzaamheden gaan uitvoeren.

Licentie

Egmond Blinker beschikt met een UEFA B-licentie over een uitstekende technische kwalificatie en heeft daarnaast een duidelijke visie en werkwijze. Wij  vertrouwen erop dat het o23 team van SVV Scheveningen kans ziet om  samen met Egmond Blinker nieuwe stappen in de ontwikkeling van jeugdspelers te zetten.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten