DUNO ruim onderuit tegen DSVP

Een wedstrijd om snel te vergeten, maar niet zonder dat we de felicitaties hebben overgebracht aan DSVP. De thuisploeg won overtuigend met 3-0 na een 2-0 stand halverwege.

Weinig tot geen lichtpuntjes, zo kunnen we concluderen na dit verlies. “De slechtste wedstrijd tot nog toe,” aldus trainer Kenneth Lamens. Ramon Dirksen, onze vaste sluitpost, was ziek thuis – vervanger Max deed z’n stinkende best maar ook hij kon weinig verrichten tegen het eenrichtingsverkeer van DSVP.

DSVP had bij rust dus al een comfortabele 2-0 voorsprong op DUNO te pakken. In Pijnacker scoorde Dylan de Haan beide treffers, zo ontlenen we aan Haaglanden Voetbal. Joey Zonneveld was de aangever voor de twee treffers. Het volgns velen overtuigend spelende DSVP stelde na rust de winst veilig. Een hoekschop van Yasien Abdelaal werd door Dylan de Haan het doel in gewerkt: 3-0.

Redactie: hsv DUNO