Wilhelmus start met JO18

Wilhelmus zal met de zondagselectie in het seizoen 2022-2023 de overstap maken van het zondagvoetbal naar zaterdagvoetbal. De doelstelling is om uiteindelijk met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers de stap naar de zaterdag 1e klasse te maken. In dat kader heeft Wilhelmus in een eerder stadium al bekend gemaakt met een O23 team te starten om het proces naar seniorenvoetbal te vergemakkelijken.

Naast deze stap heeft het Technisch Hart van Wilhelmus nu besloten om ook nog een JO18 talententeam aan de succesvolle jeugdopleiding van VV Wilhelmus toe te voegen. Hiermee is Wilhelmus dus straks in alle leeftijdscategorieen met een talententeam vertegenwoordigd. Wij hopen en verwachten dat met deze extra tussenstap de ontwikkeling van spelers op een nog betere en verantwoorde wijze gestalte kan krijgen en daarmee de continuïteit in de doorstroom van talentvolle spelers is gewaarborgd.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten