Muhreli Sahin volgend seizoen de nieuwe trainer van Sv Madestein

Sv Madestein is erin geslaagd om trainer Muhreli Sahin aan te stellen voor het aankomend seizoen. Nadat bekend werd gemaakt dat de selectie van Sv Madestein volgend seizoen uit gaat komen in de zaterdag derde klasse hebben we een profiel opgesteld wat wij zoal zochten in een trainer.

Na diverse gesprekken met verschillende kandidaten was het bestuur unaniem eens dat Muhreli Sahin de nieuwe hoofdtrainer van Sv Madestein moest worden.

Murheli Sahin is op dit moment hoofdtrainer bij Wanica zaterdag . Daarvoor werkte hij als trainer bij diverse clubs waaronder VCS en Hercules .

Afgelopen week werd er in de bestuurskamer van Sv Madestein het samenwerking contract ondertekend en hebben we uitgesproken er voor te gaan .

De eerste reactie van de nieuwe hoofdtrainer Murheli: ‘Ik ben blij en gemotiveerd met deze nieuwe uitdaging die op mijn pad gekomen is.

‘Wij zijn er trots op dat we een  enthousiaste trainer hebben gevonden voor de groep die durft op te bouwen en bij de club past.

Ook de verzorger, keeperstrainer ,sportpsycholoog hebben hun toezegging al gedaan voor het aankomende seizoen . Met de overige stafleden wordt nog gesproken .

Wordt vervolgd ……

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten