Wippolder maakt misstap tegen IJsselmonde


Op een mooi complex in de schaduw van de Rotterdamse Kuip moest Wippolder aantreden tegen FC IJsselmonde.De ploeg beschikt over een aantal behendige spelers en heeft laten zien mindere wedstrijden af te wisselen met goede resultaten.


De eerste helft was voor de thuisploeg. Een aantal goede kansen waren er voor beide ploegen maar het was IJsselmonde dat het betere spel had. Vlak voor rust wisten de Rotterdammers de kansen om te zetten in doelpunten. In de 42e minuut werd het 1-0 en op slag van rust werd na een klutsbal de 2-0 mooi en in de verre hoek binnen geschoten.


Na rust een ander Wippolder met direct dadendrang. Na twee minuten spelen in de tweede helft kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd. Anthony Sintniklaas , terug van een blessure wist de bal vanuit een vrije trap over de muur te lepelen en zette hiermee de 2-1 op het scorebord.Wippolder wilde doorgaan maar het werd de delftenaren niet makkelijk gemaakt en IJsselmonde counterde erop los.Toen na een klein uur spelen Guy Muller zijn tweede gele kaart kreeg leek de opgave nog lastiger te worden.Kort na het wegsturen van Muller werd de 3-1 gemaakt en leek de wedstrijd gespeeld. Trainer Mark Moen deed enkele omzettingen en bracht Marco van Trier als extra spits.

Van Trier liet gelijk zien waarom hij in het veld gebracht werd. Zijn vrije trap vanaf een meter of 20 werd secuur in de verre hoek geschoten, 3-2De laatste tien minuten ging Wippolder op zoek naar de gelijkmaker. Er kwamen nog enkele goede kansen maar de derde treffer werd niet gemaakt.Ook IJsselmonde kreeg nog enkele mogelijkheden om te scoren maar doelman Dion de Jong voorkwam erger en zodoende werd de 3-2 als eindstand genoteerd.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten