PGS/Vogel zit in de hoek waar de klappen vallen en verliest van GSC ESDO

Na het verlies van dinsdag tegen Quintus, wilde PGS maar al te graag winnen van ESDO. Het leek gelijk de goede kant op te gaan toen PGS binnen 5 minuten op 1-0 kwam na goed druk zetten van Max de Bruijn. Rami Abdelrazak kon daardoor eenvoudig afronden. Wat er in de 20 minuten daarna gebeurde was pure chaos. Van 1-0 voor na 1-3 achter in 20 minuten tijd was niet des PGS’s. Voor de winterstop kreeg de ploeg van Vita Lorente namelijk nauwelijks goals tegen. Veel persoonlijke fouten lagen ten grondslag van de tegendoelpunten. De ploeg herpakte zich na de 3-1 gelukkig wel weer snel. Een vrije trap van Danny Plugge kon na 35 minuten binnen worden gewerkt door Bas Sant. Vlak voor rust bracht Max de Bruijn, op aangeven van Rami Abdelrazak, de stand weer op gelijke hoogte.

Na de rust zou PGS afstand moeten gaan doen, maar door een ongelukkige handsbal vlak na rust werd het via een penalty al snel 3-4. Alhoewel dit weer een mentale klap was bleef PGS strijden, want de wedstrijd was nog lang niet gespeeld. In de 68e minuut viel dan ook de 4-4 uit een corner die Michael van Alem kon binnenkoppen. Het geloof was er weer, maar om de middag compleet te maken, werd er binnen 1 minuut alweer een tegengoal geïncasseerd. Dat bleek de laatste dreun voor de ploeg die ze niet meer te boven kwamen. Vlak voor tijd werd het zelfs nog 4-6. PGS eindigde het duel met 10 man na de tweede gele kaart voor Rami Abdelrazak. Volgende week wacht Wanica Star, waar eindelijk weer eens 3 punten gepakt moeten worden.