Sv Nootdorp organiseert talentendagen

In de afgelopen seizoenen heeft de jeugdopleiding van SV Nootdorp mooie stappen voorwaarts gemaakt. In december 2019 was SV Nootdorp de hoogste binnenkomer in de Top 200 van best presterende amateurverenigingen van Nederland. Door de corona pandemie hebben we de volgende stappen niet volledig kunnen zetten maar nu er steeds minder maatregelen komen, pakken wij door. Alle onderbouw selectieteams spelen op Hoofdklasse/1e klasse niveau en van de bovenbouw teams spelen de meeste teams op divisie niveau.

Een week geleden promoveerde onze j015-1 overtuigend van de hoofdklasse naar de 6e divisie. Onze  j013-1 (2e divisie) en j017-1 (7e divisie) deden in de afgelopen najaarscompetitie lang mee voor promotie naar een hogere divisie. Ook onze huidige J013-2 (1e jaars selectie) speelt op hoofdklasse niveau net als onze J016-1 en j019-1.  

Dit jaar is SV Nootdorp ook gestart met een 023 team dat ook speelt op 4e divisie niveau met als doel het borgen van een gezonde en efficiënte doorstroming van onze jeugd naar de senioren. Met het opstarten van onze 023 wordt er gestreefd naar het jaarlijks opleiden van de talentvolle spelers en deze indien mogelijk te laten doorstromen naar de senioren selectie om de “grote” stap van jeugd naar senioren te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat spelers met potentieel en ambitie ook daadwerkelijk een kans krijgen binnen de senioren selectie.  

In de afgelopen jaren hebben diverse spelers vanuit onze jeugdopleiding stage gelopen en sommige de overstap gemaakt naar een betaald voetbalorganisatie. Daarnaast worden regelmatig spelers uitgenodigd voor de diverse KNVB jeugdplan Regio selecties.   Om onze jeugd selectie teams nog sterker te maken organiseren wij op zondag 27 Maart 2022 en / of 3 April 2022 de SV nootdorp talentendagen voor de middenbouw en bovenbouw.

De Talentendag voor de onderbouw volgt later in April.   “Ben jij het talent dat wij zoeken” schrijf je dan nu in voor de dagen via de onderstaande link of meld je aan via de QR-code op de flyer   Meer informatie op TALENTENDAG 2022

inschrijfformulier Talentendag 2022

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten