Dario van Breukelen en Jordi Geijsen naar Scheveningen



Scheveningen heeft zich voor het volgend seizoen versterkt met twee talentvolle multifunctionele verdedigers uit de Haagse regio.

Dario van Breukelen (22) komt over van competitiegenoot Katwijk waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is. Daarvoor speelde hij bij SJC en Forum Sport, waar hij ook de hele jeugdopleiding doorliep. Door de combinatie van zware concurrentie, pech met het moment van het stopzetten van de competitie vorig seizoen en een blessure begin dit seizoen heeft hij bij Katwijk nog geen basisplaats weten te bemachtigen.

Jordi Geijsen (20) komt over van Jong FC Dordrecht, waar hij tevens een gedeelte van de jeugdopleiding doorliep. Geijsen is een fysiek sterke en snelle vleugelverdediger, maar kan ook op andere posities uit de voeten. Eerder kwam hij uit voor onder meer Alphense Boys en Haaglandia.

Met hun komst speelt Scheveningen deels in op het vertrek van Tyrone Owusu naar Quick Boys, maar vergroot het ook de concurrentie en voegt het een aantal specifieke kwaliteiten en regiospelers met veel potentie aan de selectie toe.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten