Quintus verslaat HPSV op IM Jan Pronk toernooi

De tweede wedstrijd van het IM Jan Pronk toernooi is donderdagavond gespeeld tussen HPSV en de winnaar van de vorige editie Quintus.

Het was weer lekker voetbalweer en scheidsrechter John van Slooten liet om 20:00 precies aftrappen. Quintus begon sterk en kwam na een snelle aanval in de 20e minuut op 1-0 via Dean vd Stap. Trainer Richard Langeveld en zijn team konden niet lang van de voorsprong genieten, want het was al snel weer gelijk. Aldo tekende met een mooie vrije trap voor de gelijkmaker.

Na de thee wist Quintus na een foutje in de achterhoede van HPSV weer op voorsprong te komen. Ditmaal was het Sean vd Stap die Quintus op een 2-1 voorsprong zette. Quintus bracht veel nieuwe spelers in maar HPSV kwam in het tweede bedrijf beter in de wedstrijd. Toch was het Quintus dat op 3-1 kwam, via een terecht gegeven strafschop door Angelo Zwiers. 3-1 was tevens de eindstand van deze amusante partij.

In de strafschoppenserie was Quintus wederom de sterkste (4-2) en daarmee verdiende de ploeg uit Kwintsheul een bonuspunt.

Na de avondwedstrijden staan GDA en Quintus exact gelijk aan de leiding in het IM Jan Pronk toernooi. En laat nou morgen op de laatste speeldag GDA-Quintus op het programma staan. Gastheer PGS/VOGEL wil ongetwijfeld ook iets laten zien tegen HPSV.

Deze laatste wedstrijden van het IM Jan Pronk toernooi beginnen morgen om 13:30, locatie: Sportpark Ockenburgh. Het belooft goed weer te worden morgen, voetballiefhebbers zijn van harte welkom bij PGS/VOGEL!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten