Tweede speeldag IM Cees IJspelder toernooi met o.a. gelijkspel DUNO

Het IM Cees IJspelder toernooi bij DUNO is afgelopen dinsdagavond van start gegaan. Scheveningen, met Lex Immers in de basis, won met 3-1 van SV Nootdorp. Immers maakte één doelpunt. Quick speelde tegen Die Haghe en boekte een vrij eenvoudige 4-1 zege.

Donderdagavond werd het toernooi hervat. Gastheer DUNO trad aan tegen het Onder 23 jaar elftal van TAC’90. Deze wedstrijd eindigde na een 1-3 ruststand in het voordeel van TAC’90 in een 3-3 gelijkspel. Het eerste zondagelftal van TAC’90 nam het op tegen DHC. Na een 1-1 ruststand gingen de Delftenaren er uiteindelijk met een 4-2 overwinning vandoor.

Aankomende zaterdag gaat het toernooi verder, dan is de slotdag. Er staan aantrekkelijke affiches op het programma. Te denken aan Scheveningen tegen Quick en DHC – SV Nootdorp. De overige duels zijn DUNO – TAC’90 (zon) en TAC’90 O23 – Die Haghe. De wedstrijden vangen aan om 12.00 en 14.30 uur op het complex van DUNO.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten