Berkel vrouwen wint ruim van Ter Leede 2

Op een zonovergoten sportpark Het Hoge Land won Berkel ruim van Ter Leede II en blijft zo volop meedoen om de prijzen in de 1e klasse A.

Nadat pupil Femke de ban brak door op schitterende wijze te scoren ging de thuisclub lekker fel van start onder het toeziend oog van veel publiek want ja het zonnetje scheen en iedereen wilde het keurkorps van Sanne Dekkers in actie zien .
Mooie combinaties en goed veldspel resulteerde in de 6e minuut al in de verdiende voorsprong , het was Alyssa Daal die de score opende.

Na een klein half uur was het Lindy Hogedoorn die 2-0 noteerde en vlak voor rust scoorde ze ook Berkels 3e treffer, na een goed genomen corner van Sandra Welles die Demi Verlangen vervolgens doorkopte en Lindy koppend afmaakte. Een mooie voorsprong dus en zo ga je lekker richting thee en limonade.

In het vervolg van de wedstrijd bleef dé trots uit Lansingerland lekker voetballen en zo ook het publiek vermaken. Na goed voorbereidend werk van Isabel Heinsbroek scoorde Lindy haar 3e en Berkels 4e treffer waarna de gasten even iets terug mochten doen en de 4-1 noteerde. Leuk voor de statistiek maar meer ook niet en het was Alyssa Daal die in de 77e minuut de 5-1 wist te scoren. Een goed genomen corner van Sandra Welles werd in een schimmige perfect afgemaakt door Evy Westerbroek en dat was dus de 6-1. Vlak voor tijd maakte Alyssa Daal het feest compleet en bepaalde de eindstand op 7-1 .

Een prima overwinning dus voor speelsters en staf die dit nog lang vierde in een gezellig druk bezette kantine. Komende zaterdag is het team vrij en kan dan zien wat de concurrentie doet die wel allemaal in actie komen.

Berkel zelf komt de 19e weer in actie voor de competitie, uit in Klaaswaal tegen SSS II.