Eerste speeldag IM Cees IJspelder toernooi zit erop

Dinsdagavond is het IM Cees IJspelder toernooi bij DUNO van start gegaan. Scheveningen, met Lex Immers in de basis, kwam uit tegen Nootdorp en Quick speelde tegen Die Haghe.

Al na tien minuten kwam Nootdorp verrassend op voorsprong tegen Scheveningen: 0-1. Pas na rust sloeg Scheveningen toe. De 1-1 kwam op naam van de debuterende Lex Immers. Vijf minuten voor tijd maakte Scheveningen er 2-1 van via Freek van Eijk. Anouar Zibouh gooide het duel op slot door de eindstand te bepalen op 3-1.

Quick boekte een eenvoudige overwinning op Die Haghe: 4-1. Lennaert Massar maakte na een kwartier spelen de 1-0, maar het was even snel weer 1-1. Op slag van rust kwam Quick toch weer op voorsprong door een doelpunt van Rick Burgering: 2-1. Vlak na rust werd het 3-1 via Yusuf Bilen en een minuut of twintig voor tijd bepaalde Lennaert Massar, met zijn tweede van de wedstrijd, de eindstand op 4-1.

Donderdagavond gaat het toernooi bij DUNO verder. Dan staan de wedstrijden TAC’90 (zon) – DHC en DUNO – TAC’90 O23 op het programma. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Zaterdag is de slotdag van het toernooi.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten