Selectietrainingen bij Wilhelmus starten op 8 maart

Jeugd selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus

Voetbalvereniging V.V. Wilhelmus is een vereniging die momenteel groeiende is. Wij hebben de ambitie om met ons 1e elftal van de senioren door te groeien naar de 1e klasse met een team dat voornamelijk bestaat uit spelers die uit onze eigen jeugdopleiding komen. Om deze doelstelling te behalen is het noodzakelijk dat we met onze jeugdteams geleidelijk naar een hoger divisie niveau groeien. Hiervoor kunnen wij nog enkele jongens of meisjes gebruiken die uitkomen in de leeftijdscategorieën JO13.1 t/m JO19.1.

In de tweede seizoenshelft spelen de JO13.1 t/m de JO19.1 op divisie niveau, uitgezonderd de JO18.1. De JO18.1 zal vanaf volgend seizoen een selectieteam betreffen dat op divisie niveau ingeschreven gaat worden. De leeftijdscategorieën JO13 t/m JO15 beschikken volgend seizoen i.i.g. over twee selectieteams per leeftijdscategorie, de JO16 t/m de JO19 hebben waarschijnlijk volgend seizoen één selectieteam per leeftijdscategorie.

Heb jij al ervaring op minimaal Hoofdklasse niveau en wil jij graag komen spelen bij V.V. Wilhelmus dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor onze selectietrainingen!

Wanneer zijn de trainingen?

De selectietrainingen voor volgend seizoen starten vanaf dinsdag 8 maart. Op elke dinsdag vanaf dinsdag 8 maart tot en met dinsdag 31 mei worden er selectietrainingen gehouden met de potentiële nieuwe teams. Vanaf donderdag 2 juni t/m donderdag 16 juni zal er twee of driemaal per week getraind worden met de nieuwe selectieteams. De selectietrainingen staan onder leiding van de selectietrainers en de Hoofd Opleiding van volgend seizoen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de selectietrainingen?

Zie onderstaande link voor meer info mbt aanmelden.

https://www.vvwilhelmus.nl/1423/jeugd-selectietrainingen-bij-vv-wilhelmus/

Waarom kiezen voor V.V. Wilhelmus?

Wat mogen kinderen en ouders verwachten van onze geweldige vereniging?

  • Voetballen op niveau maar Plezier, Prestatie en Respect staan voorop!;
  • Gediplomeerde trainers die je als voetballer helpen in je ontwikkeling;
  • Leren denken en spelen in teamverband;
  • Een familiaire sfeer;
  • Iedereen draagt via een stukje vrijwilligerswerk zijn of haar steentje bij;
  • Spelen op een fantastisch complex ruim voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Wij hopen vele jongens en meisjes te mogen begroeten op onze selectietrainingen!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten