ODB (zat) wint knap van Erasmus (zat)

ODB (zat) kent vooralsnog een moeilijk seizoen. ODB (zat) staat aan de onderkant van de middenmoot en zal moeten uitkijken dat het niet afglijdt richting de onderste regionen. Erasmus (zat) doet het iets beter.

De eerste helft eindigde zoals begonnen: 0-0. In de tweede helft was beduidend meer te beleven. ODB (zat) trok in deze tweede helft dan ook de wedstrijd naar zich toe. Jordi Mulder bezorgde de thuisploeg een 1-0 voorsprong. Vrijwel direct daarna schoot Timo Tuin de 2-0 binnen, tevens eindstand.

ODB (zat) sluit door deze overwinning aan bij de subtop van 4F. Als ODB (zat) deze reeks kan voortzetten, kunnen er nog mooie dingen gebeuren dit seizoen. Voor Erasmus (zat) was deze nederlaag zuur. Bij een overwinning had Erasmus (zat) door kunnen stoten naar de derde plaats op de ranglijst.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
    Foto’s: Elaine Verbaan-Mulder