Doneer nu ballen voor Ghana

Stijn Fako (foto), trainer van JO10 bij vv Wilhelmus en HALO student loopt op dit moment stage in Ghana. De HALO-student wil van betekenis zijn voor de kinderen aldaar. Wij kunnen hem daarbij helpen door ballen te doneren. Lees onderstaand berichtje en check de video. Gun de kinderen in Ghana het plezier om lekker te sporten.

Klik hier voor het filmpje.

We hebben ervaren wat 1 bal voor impact maakt in de Ghanese community. Naast het opleiden van coaches gaan wij komende week ook veel kinderen blij maken. Ons doel is om 600 kinderen een bal te kunnen geven. Op dit moment staat de stand op 565 ballen, dankzij de vele geweldige donaties. Dat betekent dat we er bijna zijn. We hebben nog 35 ballen nodig. Maar meer mag nog natuurlijk ook! Dus deel dit bericht onder uw vrienden. Want met een bal voor elk kind kunnen wij een groot verschil maken. 

Helpen jullie mee om Stijn er een nog groter succes van te maken. Dankjewel!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten