S.V.V.V. Taurus is op zoek naar een trainer coach voor Vrouwen 1

S.V.V.V. Taurus
Sanctus Virgilius Voetbal Vereniging Taurus, een ondervereniging van Virgiel, bestaat uit meer dan 200 enthousiaste technische studenten. De leden zijn onderverdeeld in zes mannen- en twee vrouwenteams. De vereniging staat voor plezier en prestatie op ieder niveau. Het eerste herenteam speelt zijn wedstrijden in de derde klasse. Het tweede herenteam komt uit in de derde klasse reserve en het eerste damesteam in de derde klasse.

De TU Delft is de huissponsor van S.V.V.V. Taurus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd.

Functiebeschrijving
Als trainer/coach die Taurus vrouwen 1 ben je verantwoordelijk voor het motiveren en assisteren van het team om hun positie in de derde klasse van het huidige seizoen 2021-2022 te behouden:

  • Je verzorgt de trainingen aan Taurus Vrouwen 1 op woensdag- en vrijdagavond;
  • Je coacht Taurus Vrouwen 1 tijdens wedstrijden op zondag.

Functievereisten

  • Je hebt affiniteit met studenten.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in voetbal en bent in bezit van trainerslicentie TCII/UEFA C.
  • Je bent enthousiast en ambitieus.
  • Je bent flexibel en betrokken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je de mogelijkheid om als ZZP’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst óf werkzaam te zijn als docent via een overeenkomst bij uitzendbureau Unique.

Je wordt onderdeel van een dynamische en internationale werkomgeving met gemotiveerde en enthousiaste studenten en collega’s.

Informeren en solliciteren
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Steven de Vries via svvvtaurus@gmail.com. Stuur je motivatiebrief en CV naar bovengenoemde contactgegevens. Solliciteren voor 4 maart.

Deel dit artikel met anderen:

HSV VUC zoekt trainer voor het 2e elftal

Laatste berichten