Vacature Jeugdselectietrainer bij HVV

Ben jij een energieke en ambitieuze jeugdtrainer en zoek je een nieuwe uitdaging op divisieniveau dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op ons historische en sfeervolle terrein de Diepput in Den Haag.

HVV is onderdeel van de Koninklijke Haagse Cricket- en Voetbalvereeniging, en is een voetbalclub met een roemruchte geschiedenis, waaronder tien landstitels, én een club met toekomst. Met circa 1150 leden en 68 jeugdteams behoort HVV tot de grotere jeugdopleidingen van Den Haag. Alle  JO13-1 t/m O23  selecties spelen op divisieniveau. De omvang van de jeugdopleiding maakt het mogelijk voor iedere jaargang ( even en oneven) selectieteams te vormen. Elke jaarlaag kent ook een schaduwselectieteam en een aantal breedteteams. Jeugdselectie- en schaduwselectiespelers trainen driemaal per week.

Met hoofdtrainer André Wetzel hebben wij een volgende stap gemaakt:  hij slaat de brug tussen de jeugdopleiding van HVV en HVV 1, en daarbij actief alle jeugdtrainers ondersteunend in hun ontwikkeling.

Door vertrek van een van onze trainers naar een BVO valt een divisieteam vrij.

HVV biedt je de mogelijkheid je als trainer-coach binnen de vereniging te ontwikkelen. De stabiliteit  van club en organisatie zorgt er voor dat je je kunt concentreren op je je kerntaken als trainer-coach. Heb je specifieke facetten die je in het bijzonder beheerst, en die je verder wilt ontwikkelen dan is HVV misschien de uitgelezen plek om de volgende stap te maken.

HVV verwacht dat je je betrokken voelt bij de jeugdopleiding als geheel en actief deelneemt aan het trainersoverleg, en daardoor mede vorm en richting geeft aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding. Houd jij de balans tussen teamontwikkeling, individuele ontwikkeling, teamprestatie, en sfeer en kun je dit zowel bij trainingen als wedstrijden helder en gestructureerd overbrengen dan komen we graag met je in contact.

De selectietrainer heeft idealiter UEFA B en tenminste UEFA-C afgerond en is ervaren in het trainen en coachen op vergelijkbaar niveau. HVV biedt je de kans samen te werken in een team van gemotiveerde trainers met een gezamenlijke doelstelling in een stabiele en sportieve omgeving, èn cultuur, die uniek is in Nederland. Je honorarium wordt bepaald in overleg, en is gebaseerd op je functie, je opleiding en je ervaring.

Ben je geïnteresseerd reageer dan per email of telefoon naar rene.marey@konhcvv.nl of 06-15093118

Deel dit artikel met anderen:

HSV VUC zoekt trainer voor het 2e elftal

Laatste berichten