Persbericht SV Nootdorp: Dit jaar geen dorpentoernooi

De ontwikkelingen met betrekking tot de corona maatregelen maken het voor ons als voetbalclub zeer lastig tot onmogelijk om een evenement als het dorpen toernooi met inachtneming van de huidige maatregelen goed te organiseren.

Gezien het feit dat meerdere activiteiten in Pijnacker-Nootdorp al reeds afgezegd zijn, denk hierbij aan de korte baan, kermis, zomer terras e.d. hebben wij als bestuur van sv Nootdorp na discussie besloten de organisatie van het dorpentoernooi dit jaar niet tot een uitvoering te brengen.

Alle deelnemende verenigingen in Pijnacker – Nootdorp zijn geïnformeerd en staan dan ook achter dit genomen besluit.

Onder betere omstandigheden en regelgeving zullen wij dan ook gastheer zijn van deze geweldige traditie volgend jaar.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten