FC Westland hervat competitie met 8e zege

De zaalvoetballers van FC Westland hebben de draad na de verlengde winterstop weer opgepakt, waar zij voor de corona stop ook goed in waren, met het winnen van wedstrijden. Op bezoek bij Multicult werd met 3-7 gewonnen. Dit betekende de 8e zege in de Topklasse dit seizoen in evenzovele wedstrijden. In het kielzog van FC Westland hebben Watergras en ZVV Den Haag beiden 3 verliespunten meer. Afgelopen week speelden zij tegen elkaar in Gouda en zorgde thuisclub Watergras voor het 1e verlies van de Hagenaars (11-6) Een slechte generale voor de club uit de residentie die a.s. vrijdag 22:00 in de Topsporthal in het Zuiderpark opponent zijn van FC Westland.

FC Westland begon geconcentreerd aan de wedstrijd tegen Multicult. De Haagse ploeg, onder leiding van Ali Boussaboun,  was in het verleden nog wel eens een sta-in-de-weg voor FC Westland. Maar coach James Dhanai had zijn ploeg wedstrijdscherp gekregen en zeker in de 1e helft had de Westlandse ploeg weinig te duchten van Multicult. FCW nam een 0-4 voorsprong en zag invalkeeper Houdeyfa Boutasgount vlak voor de pauze 1 maal gepasseerd worden. Boutasgount verving de zieke Barry Botman verdienstelijk. Na de pauze leek Multicult even iets terug in de wedstrijd te komen, maar na de 2-4 liep FC Westland weer uit naar 2-7. Alvorens de einduitslag van 3-7 op het scorebord kwam. Yassin Irzi,Nabil Hadui en Mohamed Matoug scoorden allen 2 maal. Voorzitter Morad Naimi maakte met 1 treffer de 7 vol.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten