augustus 16, 2022

Damesvoetbal bij DVV Delft

Nadat ook de jeugd zijn weg weer heeft gevonden naar de velden van DVV Delft aan de Kerkpolderweg in Delft is het nu ook tijd geworden dat er weer een damesteam zijn opwachting maakt bij de club onder leiding van voorzitter Ries van Dam.

We hadden een kort interview met een tweetal dames van het toekomstige team, te weten Anita Bezemer en Diana Kerkhof. Anita is gedurende de week vaak te vinden achter de bar van de club en Diana is ook een vaste supporter van de club met het mooie groen witte tenue.

Hier volgt het gesprek wat we hadden met de dames:

DVV Delft timmert weer ouderwets aan de weg met de jeugd. Nu komen er weer dames bij. Hoe staat het ervoor met de meiden/dames ?

We zijn aan het bouwen aan een team, we hebben nu 7 meiden en met nog 10 meiden erbij kunnen we een leuk team vormen. Dat moet toch gaan lukken ! We pakken het serieus aan. Dus is onze eerste prioriteit om een team bij elkaar te krijgen. Er zijn al wat gesprekken geweest met potentiele sponsors en we zijn ons ook aan het oriënteren wat betreft een trainer. Want dat vinden we uiteraard ook belangrijk, dat we 2x per week goede trainingen krijgen.

Wat hebben jullie de meiden/dames te bieden ?

Wat we de meiden te bieden hebben is een hoop gezelligheid, een goede teamspirit en uiteraard een hoop lol, want dat is ook erg belangrijk voor ons. We zijn op zoek naar meiden of dames die daar in passen. Ben jij bijvoorbeeld 1e of 2e jaars studente bij de TU en heb je zin om te voetballen sluit je dan aan bij ons. Regelmatig trainen en voetballen met een gezellig team naast je vermoeiende studie kan heel verfrissend zijn.

Wat zijn de plannen met de meiden/dames ?

Allereerst willen we een leuk team op de been brengen, lekker trainen en dan komt het vanzelf wel goed. Uiteraard gaan we met dit team ook competitie spelen. De voorkeur heeft daarbij de zaterdag. De trainingsdagen zijn nog niet helemaal bekend maar waarschijnlijk wordt dat de dinsdag- en donderdagavond. En op zaterdag na de wedstrijd kunnen we gezellig met elkaar een drankje doen in onze gezellige kantine. Natuurlijk worden er naast het voetbal ook tal van activiteiten georganiseerd.

Hoe kunnen de meiden/dames zich aanmelden bij jullie ?

Als je lid wilt worden stuur dan even een email naar anita_bezemer@hotmail.com of info@dvvdelft.nl of bel : 06-46376943.

Willen jullie nog iets kwijt dames ?

DVV Delft is een sleeping giant, dat wil zeggen de club is weer groeiende en wij willen dat bevestigen met het oprichten van dit dames team. Dat moet er echt gewoon komen hoor ! Dus wordt jij ook lid van ons team ? Meld je aan !

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten