Jim van der Leer volgend seizoen assistent trainer van Fc Skillz

Doelman Jim van der Leer is bezig aan zijn laatste seizoen als speler. Volgend seizoen wordt de routinier echter toegevoegd aan de technische staf van FC Skillz 1. 


Aanvankelijk zou de ervaren doelman vorig seizoen bij het Zoetermeerse DWO al stoppen. Na diverse gesprekken met het bestuur van FC Skillz besloot hij echter toch zijn rentree te maken en maakte een stap naar de ambitieuze Haagse nieuwkomer. Jim kan terugkijken op een glansrijke carrière, met clubs zoals Feyenoord, Leonidas, FC Chabab en IFC op zijn cv. Hij hoopt deze dan ook af te sluiten met een kampioenschap met FC Skillz en promotie naar de 2e Klasse.
Volgend seizoen zal Jim deel uit maken van technische staf onder leiding van hoofdtrainer Oussama Bekkaoui.


Bestuur FC Skillz: “We zijn blij, dat we Jim voor ons hebben kunnen behouden. We hebben duidelijke afspraken gemaakt aan het begin van het seizoen en wisten in zoverre, dat dit Jim zijn laatste seizoen zal zijn.Gezien Jim zijn ervaring, kennis en vooral senioriteit zijn we dan ook verheugd, dat hij de ambitie heeft uitgesproken om in de technische staf van waarde te zijn. Jim heeft iets authentieks, kent de selectie goed en kan op zijn manier een goede verbinding zijn als assistent trainer tussen de spelersgroep en de staf. Ook zal Jim, gezien zijn specifieke kennis en achtergrond de keepersopleiding van FC Skillz technisch coördineren.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten