v.v. Haagse Hout en Baris Sahin verlengen samenwerking 

Het bestuur van v.v.Haagse Hout en hoofdtrainer Baris Sahin hebben besloten nog een jaar samen door te gaan.  

Deze jonge enthousiaste groep boekt, ondanks de Coronastop, wekelijks progressie en ik heb het erg naar mijn zin.   We zien bij de technische staf een stijgende lijn in het plezier en de prestaties en ik hoop dat we dit volgend jaar gezamenlijk verder kunnen uitbouwen. Aldus een verheugde Sahin. 

Met het oog op het nieuwe seizoen kunnen wij ook alvast melden dat er drie versterkingen voor volgend seizoen binnen zijn gehaald.
 
Burak Sarican (DHC) Alihan Sarican (VCS) en Keano Vanio (Fc Boshuizen).  Daarnaast hebben van de selectiespelers oa Osman Sarikaya , Deniz Sahin , Alex blok, Volkan Sarikaya, Gerson Bruncard, Nana Akokya, mochtar Benali toegezegd om de club trouw te blijven! 

Met het verlengen van de samenwerking zal Baris ook actief trainingen blijven verzorgen namens zijn BS Sports & Academy. Hiermee krijgt de jeugd de kans om extra trainingen te volgen. Iets wat al 10 jaar met veel plezier en goede resultaten wordt gedaan. Baris, die zelf bij Trabzonspor speelde, is gedreven en sinds 2018 al bezig met internationale transfers waar hij zijn connecties gebruikt om jongens uit Nederland op weg te helpen bij Turkse voetbalclubs.  

We zijn er trots op om te melden dat ook de gehele staf intact blijft het aankomende seizoen: Chris poort, assistent. Gokhan Sahin, leider en Burak Cinemre, teammanager. Wij zoeken nog een enthousiaste verzorger! 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten