augustus 16, 2022

DSVP gaat samenwerken met ADO Den Haag vrouwen

Donderdag 15 juli was het zover, In de kantine van DSVP werd een overeenkomst ondertekend tussen DSVP en ADO Den Haag vrouwen.

De overeenkomst behelst onder andere afspraken over de DSVP-speelsters die, wanneer zij voldoen aan de eisen van ADO Den Haag Vrouwen, de mogelijkheid kunnen krijgen om uitgenodigd te worden voor een stage of een training bij ADO. Ook biedt deze overeenkomst de mogelijkheid om getalenteerde speelsters in aanmerking te laten komen voor het bekende, “ADO Vrouwen Future’s-Traject”.

Ook biedt het ADO Den Haag Vrouwen de mogelijkheid om ADO-speelsters eventueel tijdelijk onder te brengen bij DSVP, ofwel het is mogelijk om speelsters uit te wisselen tussen beide verenigingen. Dit biedt niet alleen voordelen voor DSVP, maar ook getalenteerde speelsters kunnen zich verder ontwikkelen bij ADO.

Tevens zullen we wedstrijden tussen teams van ADO Vrouwen en DSVP gaan organiseren. Daarnaast staat er een talentendag voor de regio op het programma, een dag waarop we een clinic zullen organiseren voor de leden van DSVP en een demonstratietraining van ADO Den Haag Vrouwen. Ook aan de trainers is gedacht; zij zijn welkom bij een wedstrijd van ADO Vrouwen, verder ontvangen zij een door ADO georganiseerde scholingsbijeenkomst en wanneer een trainer een stageplek zoekt kan deze wellicht ingevuld worden bij één van de teams van ADO Vrouwen. De medische staf krijgt eveneens een scholingsbijeenkomst.

De overeenkomst is aangegaan voor vier jaar. DSVP is de eerste vereniging waarmee ADO Den Haag Vrouwen deze overeenkomst afsluit. Dit biedt kwalitatieve mogelijkheden voor DSVP. Deze overeenkomst is voorbereid door Monique de Koning en Erhard Soeterbroek.

Voorzitter Peter de Jong geeft aan: “Met deze overeenkomst kunnen speelsters die zich willen en kunnen ontwikkelen, het karakter hebben en tevens het talent hebben, zich verder ontwikkelen dan tot DSVP Vr. 1. DSVP is trots en verheugd op de samenwerking met ADO Den Haag Vrouwen en wij gaan met zeer veel vertrouwen deze samenwerking aan. Ook ADO Den Haag is verheugd over deze samenwerking.

DSVP eerste partnerclub ADO Den Haag Vrouwen

ADO Den Haag Vrouwen wil, graag kennis overdragen, vooral op technisch en medisch gebied, en daarmee ondersteunend zijn aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het vrouwenvoetbal in de regio.

Voorzitter Kees Punt is trots op de samenwerking: ‘’We zijn blij met DSVP als partnerclub. Zij maken zich al jaren hard voor het vrouwen- en meidenvoetbal in de regio. Dit is o.a. terug te zien aan het hoge aantal vrouwelijke leden bij DSVP.
Door deze nieuwe samenwerking worden de lijntjes nog korter. Zo biedt het voor beide partijen vele voordelen.
We zien de samenwerking met veel plezier tegemoet.’’

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten