Wilhelmus en keeperstrainer Chiel Lentz verlengen de samenwerking

vv Wilhelmus heeft de overeenkomst met keeperstrainer Chiel Lentz met een jaar verlengd. De keeperstrainer staat daardoor tot medio 2023 bij de club onder contract. Lentz  is bezig aan zijn zesde jaar bij de club uit Voorburg.

Lentz over de keuze voor contractverlenging: “Ik heb het hier nog steeds naar mijn zin. We werken goed en nauw samen met elkaar. Alle keepers zijn stuk voor stuk leergierig en goed coach baar. Het keepersvak zelf blijft zich ook ontwikkelen. Dat maakt het alleen nog maar leuker en uitdagender. Tevens zie ik het als een uitdaging om samen met de nieuwe hoofdtrainer Ramon van Steekelenburg de overstap te maken met Wilhelmus van het zondag naar het zaterdagvoetbal”.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten