VELO lijdt ruime nederlaag bij UVS

Na meer dan twee maanden eindelijk weer eens een normale wedstrijd met 2e klasser UVS als tegenstander. De Leidenaren waren duidelijk fitter uit deze stille periode gekomen en kwamen na een kwartier op een 1-0 voorsprong via Boy Tetteroo. VELO, met de nodige invallers, was niet alleen slordig maar bracht aanvallend ook te weinig. Toch kwam VELO in de 37e minuut met een counter op gelijke hoogte via Ricky van Mierlo die alleen voor de Leidse doelman niet faalde, 1-1. Vlak voor rust wist VELO-doelman Deniz Pamuk met een fraaie redding nog een achterstand te voorkomen.

In de 2e helft kwam VELO na enkele defensieve fouten op een 3-1 achterstand door doelpunten van Boy Tetteroo en Jim Brugman. UVS bleef duidelijk de bovenliggende partij en VELO kon daar erg weinig tegenoverstellen. UVS wist in de slotfase nog wel te scoren via George Hermsen en stuurde VELO met een ruime 4-1 nederlaag terug naar Wateringen.