Forum Sport 1 oefent op terrein VUC

Het 1e elftal van Forum Sport oefent aanstaande zaterdag, op het hoofdveld van VUC, tegen FC Skillz uit Den Haag. Belangrijk om vlak voordat de competitie van de A categorie weer van start gaat te kijken hoe het met de fitheid van de selectie is.

Omdat a.s. zaterdag de competitie in de B categorie al begint was er helaas geen plek voor deze wedstrijd op ons eigen complex. Onze vrienden van regioclub VUC boden (zoals al eerder) ons de helpende hand. Zij stellen niet alleen het veld beschikbaar, maar ook het clubhuis is geopend voor een drankje en hapje tijdens en na de wedstrijd.

Leuk voor spelers en vaste supporters na zo’n lange tijd om even bij te praten. De tegenstander FC Skilzz is de trotse koploper in de 3e klasse B zaterdag.

Een mooie wedstrijd voor de mannen van Dennis den Turk en Marcel L ‘Ami.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten