Selectie RVC Celeritas maakt zich op voor tweede seizoenshelft

Onder het toeziend oog van Conditietrainer Dennis van Toorn werd afgelopen week weer gewerkt aan de nodige conditie. Voor iedereen nog even wennen, maar met de nodige aanpassingen binnen werk en privé druppelt iedereen weer binnen.


Na 4 intensieve trainingen was er dit weekend wat ruimte voor wat ontspanning. Op zaterdag vertrokken de mannen van trainer Young naar Brussel. Na het inchecken in een prachtig hotel werd er gedineerd bij de Italiaan waarna de gehele groep zijn vertier zocht in de plaatselijke kroegjes. Na een zeer geslaagd weekend kwam men zondag weer veilig in Rijswijk aan.


Aankomende dinsdag en donderdag word er wederom getraind en op zaterdag staat er voor RVC Celeritas een oefenwedstrijd gepland uit bij Lyra.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten