Sporttribune in gesprek met Bas Steffens over terugkeer naar Forum Sport. “Het was geweldig om te horen dat ze me graag terug wilden”

Steffens in actie bij Forum Sport

Een van de verrassingen in de trainerscarrousel was toch wel de terugkeer van Bas Steffens bij Forum Sport. Steffens vertrok drie seizoen geleden bij Forum om aan de slag te gaan bij HBS. Na twee afgebroken seizoenen doet de trainer het dit seizoen prima bij de ‘Kraaien’ en heeft hij de hoop op nacompetitie niet opgegeven.

“De samenwerking is nog steeds prima bij HBS en we gaan vol voor de nacompetitie. We zaten in een lekkere flow dus die break was jammer” aldus Steffens in Sporttribune. Waarom Steffens dan toch besloot te stoppen bij HBS en terugkeerde bij Forum Sport wordt meer dan duidelijk in het interview dat Sporttribune met hem had. Luister het interview terug via:

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten