Sporttribune in gesprek met Jordi Domingos. “De mededeling van RAS kwam wel enorm binnen” 7 spelers solidair met Domingos

Afgelopen zondag sprak Sporttribune, dat weer is gestart, met Jordi Domingos, de scheidend trainer van RAS. Domingos gaat de club na 9 seizoenen verlaten en dat besluit kwam zeer rauw op zijn dak.

Domingos hierover: De afgelopen jaren heb ik alles rondom de selectie geregeld. Assistent trainer, leider, grensrechter, alles. Ik heb de spelersgroep bijeen gehouden en had de hoop te kunnen profiteren van een aantal zeer goede jeugdspelers die doorkomen. Niets is minder waar en dat raakt me enorm.

Het complete interview is terug te luisteren via:

Inmiddels hebben wij begrepen dat zeven spelers (Luciano van Elswijk, Mike Perquin, Wesley Perquin, Jessy Storm, Sander Janssen, Quincy de Vries en Joeri Haneveld) vanwege het afscheid van Domingos per direct zijn gestopt. HEt bestuur van RAS laat bij monde van Mark Voogd weten nu niet te willen reageren en dat in een later stadium te doen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten