Theo Verbeek en Westlandia zaterdag verlengen de samenwerking

In de laatste week van het vorig jaar, op dinsdag 28 december zat Theo Verbeek aan tafel met John Vollebregt en Marko vd Knaap namens de TC om te praten over contractverlenging. Beide partijen spraken de intentie uit om in het komende seizoen 2022/2023 met elkaar door te gaan. Dit betekent, dat Theo Verbeek ook in het volgende seizoen voor de groep staat als trainer van de zaterdagtrots van Westlandia.

Samen met Rob Klop

In het huidige seizoen werkt Theo samen met Rob Klop. Die samenwerking verloopt prima. Theo en Rob vullen elkaar goed aan. Theo roemt het tactisch inzicht van Rob. Ook Rob blijft in het komende seizoen als assistent-trainer actief bij Westlandia za1.

Terugblik op de eerste seizoenshelft

“Dit seizoen hadden we een veel bredere selectie. Er kwamen jongens uit de O21 en uit de jeugd. Dat waren versterkingen. Eén van de dingen die het leuk maakte voor mij als trainer, was dat die jongere spelers het waarmaakten, hun kans pakten en aan de weg timmerden.”

In het eerste gedeelte van de competitie, de eerste 8 wedstrijden heeft Westlandia za1 het goed gedaan en was de sfeer goed. “We hebben mooie stappen gemaakt als selectie.” Als Theo kijkt naar het verdere verloop van de competitie, zegt hij: “Er zit misschien nog wel een periodetitel in. En dan is een kampioenschap ook wel mogelijk.”

Corona zorgt voor veel onzekerheid, maar daar heeft elke vereniging mee te maken. Ondanks alles ziet Theo de toekomst vol vertrouwen tegemoet als het gaat om de afloop van de huidige competitie. En ook voor het volgende seizoen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten