Indelingen zaterdagcompetities

De indelingen voor onze zaterdag ploegen is bekend. In de 1e klasse zaterdag zijn onze teams ingedeeld in West 1 en dus in de 1e klasse A. Met 6 regioploegen zijn we natuurlijk geweldig vertegenwoordigd en kunnen we niet wachten tot dat we weer mogen beginnen.

1e klasse A
AFC
Argon
BOL
Die Haghe
Forum Sport
Honselersdijk
Monnickendam
Nootdorp
VELO
Valken’68
Voorschoten’97
WV-HEDW
ZOB.

In de 2e klasse C zitten alle regioploegen bij elkaar. Het belooft wederom een spectaculaire competitie te worden met diverse kanshebbers. Ook hier kunnen we niet wachten om weer te beginnen.

2e klasse C
Berkel
DSO
DoCoS
HVC’10
Kagia
RCL
SVC’08
Soccer Boys
UVS
Van Nispen
Vitesse Delft
Te Werve
Westlandia.

in de 3e klasse A zien we wederom Blauw Zwart als enige regioclub terugkeren. De ploeg van Jos van der Helm voelt zich al jaren thuis in deze klasse en gaat proberen een periodetitel te pakken.

3e klasse A
Aarlanderveen
Alphia
Be Fair
Blauw Zwart
CVC Reeuwijk
FC Oegstgeest
FC Oudewater
Gouda
Lugdunum
Nieuwkoop
Sporting Leiden
TAVV
VVC
VVSB

In de 3e klasse B is het weer vanouds. 14 regioploegen gaan uitmaken wie de titel gaat pakken en waarbij we zeer nieuwsgierig zijn naar de wedstrijden tussen de Westlandse grootmachten en de Haagse clubs. Gaat de Haagse bluf het redden?

3e klasse B
Ariston’80
DSVP
DUNO
DWO
Duindorp
KMD
LYRA
Loosduinen
Naaldwijk
Quick Steps
Schipluiden
SC Monster
Verburch
FC Skillz/Wateringse Veld.

In de 4e klasse D spelen BSC’68, FC Zoetermeer en Oosterheem seizoen 2021 – 2022 te midden van voornamelijk clubs uit de omgeving Rotterdam. Hoe sterk de drie clubs zijn is voor ons een beetje ongewis echter mag FC Zoetermeer niet onderschat worden en zal Ger Fens met zijn ploeg Oosterheem wel eens verrassend voor de dag kunnen komen. BSC’68 is voor ons een van de favorieten in deze klasse.

4e klasse D
BSC’68
CKC
Excelsior Rotterdam
FC Zoetermeer
FC Banlieue
Groeneweg
Hillegersberg
NOCKralingen
Ommoord
SDV
Oosterheem
Swift Boys
TOGB
Zestienhoven

In de 4e klasse E zitten een aantal kanshebbers bij elkaar in de poule. Vanzelfsprekend horen daar Oliveo en Graaf Willem bij maar we willen ook SEV, RVC Celeritas en Vredenburch niet vergeten te noemen. De terugkeer van de Ster is mooi om te zien alsook het in de competitie blijven van HDV.

4e klasse E
DVC
Graaf Willem II VAC
HDV
HPSV
Haagse Hout
KSD-Marine
Oliveo
RAS
REMO
RVC Celeritas
SEV
Semper Altius
De Ster
Vredenburch

In de 4e klasse F zien we ook een aantal clubs terug waarvan we op voorhand denken dat ze gaan meedoen om de prijzen. Houtwijk steekt daar natuurlijk wel bovenuit. GDA, Quintus, BMT en PGS Vogel zijn op papier voor ons outsiders waarbij we MSV’71 en Maasdijk niet mogen vergeten. Daarnaast zijn we heel benieuwd naar VCS (wat is er over van de topploeg van 2 jaar terug) en het toetredende ODB zaterdag. Kortom, laat de competitie maar beginnen.

4e klasse F:
BMT
Erasmus
GDA
GSC ESDO
HMSH
Houtwijk
MSV’71
Maasdijk
ODB
PGS/Vogel
Quintus
Toofan
VCS
Wanica Star

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten