Hans van Heteren nieuwe trainer van SV Die Haghe vrouwen 1

Technisch coördinator Wim de Jong en het bestuur zijn zeer verheugd met de aanstelling van Hans van Heteren als nieuwe hoofdtrainer van de vrouwenselectie van sv Die Haghe.

Van Heteren is in het bezit van het trainersdiploma UEFA A en is in het verleden oa hoofdtrainer geweest bij de heren van Vitesse Delft, maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op het vrouwenvoetbal.

Hij was onder meer trainer bij de vrouwen van sc Monster, RKDEO (Hoofdklasse), Jong ADO Den Haag (Topklasse), Jodan Boys en traint momenteel de vrouwen van het Delftse SEP.

SV Die Haghe heeft ambitie en met aanstormende talentvolle speelsters uit de jeugd ligt er een mooie uitdaging voor de vrouwen en Hans de komende jaren. Goed om te vermelden is dat hij dat samen gaat doen met de huidige staf tw: Jan ten Hoeve de assistent trainer, Lisanne  …. teamleidster en Iris Krediet de verzorgster.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten