Roel Zandbergen en Laakkwartier verlengen de samenwerking

HVV Laakkwartier, welke volgend seizoen de overstap maakt naar de zaterdag, is verheugd dat de verbintenis met hoofdtrainer Roel Zandbergen met een seizoen verlengd is.

Tevens werden de overeenkomsten met Piet Gelauf jr (trainer Jong Laakkwartier/2e elftal) ,  Jack Schilperoort (assistent 1e elftal/video-analist) en Dick van der Meer (keeperstrainer) gecontinueerd.                                                                                                                                                                                                                                                                

Zeer positief is dan ook dat Maurice den Engelse zijn verbintenis met de onder 19 van HVV Laakkwartier heeft verlengd, hetgeen inhoudt dat de gehele technische staf van  HVV Laakkwartier voor minimaal nog een seizoen wordt gecontinueerd. 

De vereniging Laakkwartier kan daardoor verder bouwen aan een goede en jonge  seniorenselectie


Eveneens is het bestuur van Laakkwartier blij met de toezegging van  Roland Veugelers, om ook in het nieuwe seizoen bij het eerste elftal zijn leidersrol te blijven vervullen. De medische ondersteuning zal voor volgend seizoen eveneens hetzelfde blijven.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten