Seniorenselectie FC ‘s-Gravenzande 2022-2023 krijgt al vorm

Vorig seizoen al werd de kern van het eerste elftal vastgelegd voor meerdere seizoenen.

Onlangs werd al bekend dat van Bram Sommeling en Rick Boers hun contract is opengebroken en verlengd tot 2024 en heeft Yordi Klepke met twee seizoenen verlengd. Verder verbonden eerder al de volgende spelers zich tot juni 2023 aan de club. Het betreft hier; Roy Vermolen, Frank Broos, Twan van Meerten, Ardi Luijendijk en Daan van Unen.

Daarnaast hebben onderstaande spelers hun contract met 1 seizoen(2022-2023) verlengd;
Kilian Berkout, Mark Bramkamp,  Patrick Fonseca, Wouter van Gaalen, Scott de Graaf, Ruben Hagen, Jurrian Jouvenaar, Jorrik Koppers, Daan van Nieuwkerk, Khalid Menkouzi, Sem van Mierlo, Koen Petit de la Roche, Shajidan Sinnadurai, Boy de Soomer, Daan Struckman, Patrick Triep, Max Voskamp,
Wessel Vijverberg, Yuri Westhoff, Dimitri Wortelboer, Thierry Wortelboer, Capser Zwaanswijk.

Nieuwe speler
Vorige week werd bekend dat Roy Verbeek van Westlandia zaterdag onze selectie met ingang van volgend seizoen komt versterken.

 Spelers die gaan stoppen of ons verlaten
Onderstaande spelers vertrekken of stoppen.

Dennis van Rijn
In seizoen 2019-2020 kwam Dennis over van Noordwijk om deel uit te maken van de selectie van FC ’s-Gravenzande Dennis staat bekend om zijn tomeloze inzet en loopvermogen maar is ook in de groep van groot belang. Hij heeft het zoals hij aangeeft vreselijk goed naar zijn zin bij onze club maar ziet de concurentie toenemen en moet het steeds meer doen met invalbeurten. Dennis heeft aangeven in zijn laatste seizoenen als voetballer toch wel minuten te willen blijven maken en gaat zich oriënteren waar hij de komende seizoenen gaat voetballen.

Daniel Kumic
In goed overleg is besloten na dit seizoen uitelkaar te gaan. De keeper is alweer bezig aan zijn 3e seizoen bij FC ’s-Gravenzande. Destijds afkomstig van Barendrecht sloot hij aan bij onze senioren selectie waar hij de meeste wedstrijden speelde in het tweede elftal. Tevens maakte hij regelmatig minuten bij het eerste team en had hij meerdere wedstrijden zoals ze dat noemen een cleansheet! Daniel gaat bekijken waar hij zijn voetbalcarrière gaat voortzetten. Wij bedanken hem hierbij voor zijn inzet en wensen hem veel succes.

Carlo Zuijderwijk
Carlo is als centrale verdediger en linksback al jaren een vaste waarde voor zijn team en een voorbeeld voor zijn teamgenoten. Hij heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen en maakt inmiddels alweer 12 seizoenen deel uit van de senioren selectie. De meeste wedstrijden speelde hij in het tweede elftal maar ook heeft Carlo minuten gemaakt in de hoofdmacht van FC ’s-Gravenzande. Carlo heeft veel en vervelend blessureleed gekend maar iedere keer wist hij op karakter toch weer terug te keren op het veld. Na al die voetbaljaren gaat hij meer tijd besteden aan zijn gezin en andere sporten beoefenen zoals fietsen wat hij ook heel erg leuk vindt. Carlo we hebben van je genoten!

 Dennis, Daniel en Carlo, we gaan hopelijk nog een half seizoen van julie genieten en bedanken julie hierbij alvast voor jullie inzet en we wensen jullie veel succes met jullie nieuwe uitdagingen!

Bron: FC ’s-Gravenzande

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten