Jordi Domingos en RAS nemen na ruim 9 seizoenen afscheid van elkaar

Bij RAS zal komend seizoen een nieuwe trainer voor de selectie staan. Na ruim 9 (!) seizoenen neemt RAS afscheid van trainer Jordi Domingos. Dit besluit is zaterdag door het bestuur aan de trainer medegedeeld. Jordi’s carrière bij RAS begon een jaar of tien geleden, toen hij het overnam van Dick Jol.

Jordi heeft, als echte clubman (hij heeft zelf ook enkele jaren niet onverdienstelijk in de selectie gespeeld), zeer veel bereikt binnen onze vereniging en heeft veel zaken rond de selectie weten te professionaliseren. Na bijna tien jaar acht het bestuur het echter tijd voor een nieuw geluid.  
Binnenkort zullen wij u nader informeren over de verdere gang van zaken en de opvolging van de trainer. 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten