Alex van der Harst nieuwe hoofdtrainer DSVP

Alex van der Harst zal vanaf het nieuwe seizoen de hoofdtrainer zijn van de mannen selectie van DSVP. Alex is geen onbekende, Alex is de afgelopen jaren al betrokken geweest als de assistent trainer van de mannen selectie met Dennis van den Steen.

Aankomend seizoen zal Dennis van den Steen de hoofdtrainer functie gaan bekleden van Maasdijk vanaf dat moment zal Alex zijn taken overnemen.

Alex was in het verleden al 13 jaar lang jeugdtrainer bij DSVP. Ook is Alex de assistent trainer van de ADO Den HAAG vrouwen naast  Sjaak Polak, na dit seizoen zal Alex zich geheel focussen op de hoofdtrainer functie bij DSVP. 
In zijn eigen voetbal carrière was Alex speler van Sparta, Wilhelmus, Aalsmeer, Tonegido, RKAVV en VUC.

Wij wensen Alex veel plezier en succes met het invullen van zijn en de DSVP ambitie.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten